Slagerij Van Rhee

ProfessioneleWorstmakerij

De worstmakerij is een van de hoofdactiviteiten binnen ons bedrijf. Het leeuwendeel (ruim 80 %) van ons worst- en vleeswarenassortiment komt uit de eigen worstmakerij. Dit is echt een specialiteit van Van Rhee en we mogen wel stellen dat onze worsten tot de beste van Nederland behoren. Dit zeggen wij niet alleen, verschillende organisaties en keurende instanties zijn het met ons eens. 

Prijswinnende worsten
en vleeswaren

In het jaar 1997 werden wij bekroond tot Kampioen “Rauwe Vleeswaren” en in 2000 hebben we de felbegeerde “Bronzen Rookworst” gewonnen. We zijn verder een aantal keren regiokampioen geweest en hebben ook ooit de landelijke 2e prijs gehaald. In 2004 kwam de kroon op ons werk, omdat we werden uitgeroepen tot: “Worstmakerij van het jaar 2004”. Dit is in onze branche een van de hoogste prijzen, en we zijn daar natuurlijk ook erg trots op. In het jaar 2006 werden we regiokampioen van Gelderland.

Worsten slaan de vleugels uit

De populariteit van onze worsten raakt tot ver buiten de eigen regio bekend. We verkopen niet alleen in de winkel, maar beleveren ook een aantal supermarkten en vleeswarengrossiers tot vér buiten Gelderland. Doordat we steeds grotere hoeveelheden produceren, kunnen we gerichter vlees inkopen. Wat weer met zich meebrengt dat de kwaliteit en continuïteit van onze producten beter te beheersen zijn.