Slagerij Van Rhee

Meer dan 100 jaarslagerij in Uddel

Slagerij van Rhee werd in 1928 opgestart door Jan en Hannesje van Rhee. Zij slachtten toen nog zelf en hebben voor, tijdens en na de oorlog hard gewerkt om het hoofd boven water te houden en het bedrijf uit te bouwen. In de eerste decennia werd alles nog met de hand geproduceerd. In de jaren '50 en '60 werd er zelfs per fiets vlees bezorgd in Hoog Soeren.

De zonen nemen de fakkel over

In het begin van de jaren ’70 – ‘75 is het bedrijf overgegaan in handen van twee zoons: Aart in de winkel en Kees in de worstmakerij. Door de jaren heen zijn er tal van verbouwingen geweest. Al meteen in 1970 werd een nieuwe worstmakerij bijgebouwd, los van de slagerij. Waarna in 1988 de slagerij zelf helemaal van de grond af aan is vernieuwd en vergroot, om weer een geheel te vormen met de worstmakerij.

EEN NIEUWE EEUW, EEN NIEUWE GENERATIE

In 2000 is André, de zoon van Kees, in het bedrijf gekomen als worstmaker. Twee jaar later heeft hij samen met Els, zijn vrouw, het totale bedrijf overgenomen, waarna in oktober 2003 de winkel grondig verbouwd is. Slagerij van Rhee is weer klaar voor de toekomst.

​​​​​​​Oude liefde roest niet

In januari 2005 heeft Kees afscheid genomen als eigenaar van het bedrijf. Maar oude liefde roest niet, dus hij blijft - net als zijn broer Aart - af en toe graag nog even meewerken. Dus nu staat de derde generatie slagers aan roer. 

​​​​​​​Groei en een nieuwe worstenmakerij

De kwaliteit van de ambachtelijke vleesproducten is basis voor blijvende groei. Met name zelf gerookte en met zorg gedroogde worsten vinden gretig aftrek, tot ver buiten de eigen regio. Ook steeds meer supermarkten ontdekken dit 100% Veluwse streekgerecht. In 2008-2009 is daarom de worstmakerij verbouwd tot een drie keer grotere capaciteit. Laat nu de bestellingen maar komen!

Certificatie voor zekerheid en vertrouwen

Slagerij van Rhee is FSSC22000 gecertificeerd, een teken dat het met de hygiëne goed gesteld is. Wij zijn een ambachtelijk slagersbedrijf dat aantoonbaar aan de modernste hygiëne-eisen voldoet.