Slagerij Van Rhee

volgens grootmoeders recept
Soepen

Een van onze specialiteiten - naast de worstmakerij - is het maken van soep. We zijn begonnen met erwtensoep, ofwel snert. Wij bereiden de snert volgens grootmoeders recept, dus ouderwets lekker. En kant-en-klaar, dus u hoeft de soep alleen maar even op te warmen. Vanzelfsprekend verwerken wij in onze snert de beroemde Van Rhee rookworsten en lekkere spekjes uit eigen slagerij.

​​​​​​​

Steeds meer verenigingen

'in de soep'

Het grote verkoopsucces van onze erwtensoep is mede te danken aan de grossiers, slagers, verenigingen en stichtingen die de soep op inschrijving verkopen aan hun klanten en leden. Dit komt natuurlijk de naamsbekendheid ten goede. Iedereen in de regio kent onze Snert-actie! Wilt u ook gebruik maken van deze aantrekkelijke manier om de clubkas te spekken? Neem contact met ons op of kijk op www.snertactie.nl.

Breed assortiment 
​​​​​​​verkocht met alle info

Geïnspireerd door het succes van onze erwtensoep zijn we ook andere soepen gaan maken. Het assortiment bestaat verder uit: rundvlees-, groente-, tomaten-, bospaddenstoelen-, mosterd- en bruine bonensoep. Vanzelfsprekend zijn al onze soepen voorzien van etiketten met informatie over de ingrediënten, eventuele allergenen en de 'Tenminste Houdbaar Tot'-datum.