Slagerij Van Rhee

Aanstekelijke barbecue 
en heerlijke catering

Barbecuen is aanstekelijk! Er gaat geen zomer voorbij of de barbecue wordt wel een paar keer aangestoken. Wij hebben precies wat u nodig hebt om uw grill-gebeuren tot een succes te maken. Van lekkere malse biefstukjes en speklapjes tot en met stokbrood met kruidenboter of krielaardappeltjes. 

Barbecue hureneventueel met bediening

Overigens, als u zelf niet zo'n apparaat wilt kopen, dan kunt u bij ons een prima barbecue huren, inclusief alle toebehoren. Sterker, we kunnen zelfs deskundig personeel voor u regelen! Zoals een ervaren grill-meester of mensen voor de bediening. Zo staan wij garant voor een barbecuefeest dat de tongen los maakt en waar uw gasten nog lang aan terug zullen denken.

Assortiment en reserveren

Klik naar onze Barbecue assortimentslijst en maak uw keuze. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u. Mochten er nog vragen of bijzonderheden zijn, neem dan even contact op. Wij helpen u graag. Ons barbecue-park voor de verhuur is beperkt. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan tijdig te reserveren.

Een hapje met..een drankjeEen allround slager wordt ook steeds meer een cateraar. Logisch, want er komt steeds meer vraag naar kant-en-klare versnaperingen. Wij hebben de ingrediënten, we hebben de keuken én we hebben de kennis. Een bittergarnituur kan heel eenvoudig of super-de-luxe. En alles wat daar tussenin zit natuurlijk. Wilt u gewoon een plakje worst en een stukje kaas op een prikkertje, of prefereert u exquise zalm-canapés? Gaat u voor traditionele haring op roggebrood, of voor ovenverse bladerdeeghapjes, warm geserveerd. Het is allemaal mogelijk. En natuurlijk kunnen wij tevens zorgen voor het biertje, glaasje wijn of jus d’orange dat er bij hoort.